Team

Marjolein Den Dekker – Hofland, huisarts

Na een aantal jaar in diverse ziekenhuizen gewerkt te hebben stapte ik hier in 2005 binnen als huisarts in opleiding. Ik merkte meteen dat dit een prettige, open en gezellige praktijk is en dat dit erg aansloot bij mijn persoon. Na mijn opleiding mocht ik komen werken als waarnemend huisarts en vanaf 2011 heb ik hier mijn vaste praktijk. Ik werk met enorm veel plezier en geniet van de contacten met patiënten, zeker nu ik er al een aantal jaar rondloop. Mooi om te zien dat je mensen kunt vervolgen van jeugd naar volwassenheid en verder. Naast het spreekuur doe ik graag kleine ingreepjes, een uitloop van mijn ervaring in de (plastische) chirurgie. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Bart van Lith, huisarts

De reden dat ik huisarts ben geworden is de veelzijdigheid van het vak en ik het idee patiënten echt te kunnen helpen. Ik heb mijn geneeskundestudie in Amsterdam afgerond en vervolgens mijn huisartsenopleiding in Nijmegen. Eerst heb ik 1,5 jaar op de Intensive Care gewerkt in Den Bosch (GZG) en nu dus huisarts in het mooie Boxtel. Ik zie dan ook de komende jaren met veel plezier tegemoet. Ik ben aanwezig van dinsdag t/m vrijdag.

Anita Poodt, huisarts

In 2004 ben ik afgestudeerd als arts aan de Universiteit van Maastricht. Na 4 jaar werken op de kinderafdeling en 1 jaar op de geriatrie (=ouderen) afdeling ben ik in 2010 begonnen aan de opleiding tot huisarts in Nijmegen. In 2014 was ik klaar met de opleiding en heb ik bijna 2 jaar met veel plezier in een huisartsenpraktijk in Eindhoven gewerkt. Echter vanwege reisafstand en een druk gezinsleven heb ik een praktijk dichterbij huis gezocht en dat is deze geworden! Sinds april 2017 ben ik hier werkzaam. Ik zie ernaar uit u te ontmoeten! Ik ben aanwezig op maandag en dinsdag.

Jannick van Venrooij, huisarts

Het huisartsenvak is het mooiste beroep wat er is.Ik hou van de afwisseling tussen goede gesprekken en de handen uit de mouwen steken.Als waarnemend huisarts werk ik als ZZP-er, drie dagen per week in Boxtel en twee dagen in een andere praktijk. Ik ben een echte Brabander(opgegroeid in Geffen, nu wonend in Den Bosch), en zo doe ik ook graag het spreekuur: direct als het moet, maar ook met humor op z’n tijd. Mijn opleiding tot arts heb ik in Maastricht gedaan, en de opleiding tot huisarts aan de Radboud universiteit in Nijmegen.Daarnaast heb ik in het ziekenhuis in Sittard gewerkt voor de cardiologie en interne geneeskunde. Tijdens de opleiding tot huisarts heb ik ook veel ervaring opgedaan met kleine chirurgische ingrepen,zoals teennagels en moedervlekken.

Lisette van Esch,Praktijkmanager

Al heel wat jaren werk ik als assistente in de praktijk. Er is in die tijd heel veel veranderd. We werken nu in een groot team en dat is ook de reden waarom mijn functie nu praktijkmanager is. Ik werk met veel plezier ook achter de schermen om ervoor te zorgen dat wij u op een goede manier kunnen helpen.

Sabine van der Bruggen – de Laat

Na het behalen van mijn doktersassistente diploma in 1998 ben ik werkzaam geweest in diverse praktijken in brabant, o.a. Reusel, Vught en Tilburg. Sinds 2005 werk ik in deze praktijk met veel plezier. Vanaf 2012 ben ik gestart met een bloeddruk en cholesterol controle spreekuur.Ik wil u graag motiveren en stimuleren om gezond ouder te worden. Geboren en getogen in Moergestel woon ik daar nu met mijn man en 3 kinderen.

Miranda Udo, assistente

Ik ben een geboren en getogen echte Boxtelse! Na het behalen van mijn doktersassistente diploma heb ik ongeveer 12 jaar in het Jeroen Bosch Ziekenhuis gewerkt op de polikliniek urologie. Een korte tijd ben ik gestopt om voor mijn twee kinderen te kunnen zorgen. Sinds 2006 ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk. De combinatie van de werkzaamheden, patiëntencontacten en het leuke team maakt het werken hier zo leuk en afwisselend.

Eveline de Beer-Legius, assistente

Graag stel ik me aan uw voor, ik ben Eveline de Beer- Legius en woonachtig in Sint-Oedenrode. Sinds 2012 afgestudeerd doktersassistente en inmiddels al een aantal jaar werkzaam in de huisartsenzorg. Sinds januari 2016 ben ik met veel plezier werkzaam in de praktijk als doktersassistente, een mooi en veelzijdig beroep met veel patiëntencontact wat me erg aanspreekt! Graag tot ziens in de praktijk.

Virrie van Abeelen,assistente

Mijn naam is Virrie van Abeelen, woonachtig in Liempde. Ik heb in 2018 de opleiding doktersassistente afgerond van het Kw1C in den bosch. Ik heb eerder stage gelopen in deze praktijk, zodra er een functie vrij kwam als doktersassistente hebben zij mij gevraagd om te blijven, volmondig heb ik ja gezegd. Ik werk erg graag in dit jonge en gezellige team. Ik ben maandag t/m vrijdag aanwezig. Graag tot ziens in de praktijk.

Wilma Hardy, praktijk verpleegkundige

Ik ben Wilma Hardy en werk als praktijkverpleegkundige in deze praktijk. Ik heb al heel wat jaartjes “zorg” achter de rug waarvan de laatste 15 jaar bij de thuiszorg. Ik ervaar deze baan als een grote uitdaging en wil u graag ondersteunen en begeleiden bij de zorg die u nodig heeft.

Harry Hoeijmakers, sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Ik ben Harry Hoeijmakers en ben Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige van beroep. Ik werk hier als ‘Praktijk Ondersteuner Huisarts GGZ (Geestelijke Gezondheids Zorg)”. Ik werk al vijftien jaren in deze praktijk waarbij ik de eerste jaren vooral als een vooruitgeschoven post van het Psychiatrisch Ziekenhuis Reinier van Arkel” werkte. Nu is het een aparte functie behorend bij de huisartsenpraktijk waarbij ik direct, op korte termijn samen met de patiënt ga kijken wat er gedaan moet worden om verlichting bij de psychische klachten te kunnen vinden. Ik ben aanwezig op woensdag en donderdag.