Maatregelen ivm Corona

Onze praktijk is telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Er worden spreekuren gehouden voor dringende klachten en spoedgevallen. Tevens is er in samenwerking met alle huisartsen in Boxtel een Corona spreekuur.

Wij verzoeken u om NIET naar de praktijk te komen maar altijd eerst telefonisch contact op te nemen.

Dringende klachten en spoedgevallen

Heeft u dringende klachten of vragen die niet kunnen wachten of twijfelt u daarover, neem dan contact op met de assistente. Zij zal u enkele vragen stellen. De huisarts maakt een inschatting of uw klacht telefonisch besproken kan worden of dat u gezien moet worden op het spreekuur. Het spreekuur voor dringende klachten en spoedgevallen is gewoon op Koppel 1a, waar dus GEEN patiënten met Corona gerelateerde klachten worden gezien. We zorgen dat er genoeg afstand gehouden kan worden.

Corona Spreekuur – Duinendaal

Heeft u (ernstige) corona gerelateerde klachten (ernstige kortademigheid, hoesten, hoge koorts)? Neem dan telefonisch contact op de assistente. Zij zal u een paar vragen stellen. De huisarts bepaalt of het noodzakelijk is u te zien al dan niet op Duinendaal. U dient dan buiten (in de auto) te wachten. U wordt mobiel gebeld als u aan de beurt bent. Er zal een huisarts uit Boxtel u zien, deze is gekleed in beschermende kleding.

Informatie over het corona virus

Voor juiste informatie over het Corona virus kunt u kijken op RIVM, vragen en antwoorden nieuw Coronavirus (Covid-19). U kunt ook voor algemene vragen telefonisch contact opnemen met het RIVM: 0800-1351.

Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen: