Spreekuur

voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Er zijn twee manieren hoe u deze afspraak kan inplannen.

Telefonisch

U kunt tussen 8.00 uur en 10.30 uur bellen om een afspraak te maken (0411-672212). Voor een consult wordt tien minuten gepland.

Als u denkt dat tien minuten niet voldoende is kunt u in overleg met de assistente een dubbele afspraak maken.

De assistente vraagt u naar de reden van het contact en naar de aard van uw klachten. Zij doet dit in opdracht van de huisarts met als doel een zo goed mogelijke spreekuurplanning te maken. De assistente heeft dezelfde geheimhoudingsplicht als de huisarts.

Indien uw gezondheidstoestand het niet toelaat om naar de praktijk te komen, kunt u een visite aanvragen.

Daar er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden zijn geven wij er de voorkeur aan dat u het spreekuur bezoekt.

Indien u een afspraak niet kunt nakomen dan vragen wij u ruim van te voren de afspraak te annuleren bij de assistente.

Online 

Naast telefonisch kunt u ook online afspraken met de huisarts maken. Groot voordeel voor u van een afspraak maken online is dat u niet hoeft te wachten aan de telefoon.

Klikt u op ‘patiëntenportaal’ dan komt u via een beveiligde omgeving door middel van uw inloggegevens. U krijgt bij het maken van een afspraak een bevestiging hiervan in uw portaal. 

Heeft u 2 klachten? Dan willen wij u vragen om een dubbel consult te plannen.

Beeldbellen

Mede door de maatregelen omtremt het Coronavirus zijn wij ook gestart met beeldbellen. Op deze manier kunt u op een veilige manier uw vertrouwde hulpverlener spreken en zien. Hierdoor kunnen wij onze zorg continueren. Dit is mogelijk via de gratig link die u per sms ontvangt op uw smart mobiel. Wanneer u een klacht hebt waarvan u denkt dat de huisarts of de praktijkondersteuner dit kan beoordelen met behulp van beeldbellen mag u hiervoor een afspraak maken. De assistente plant u dan voor de juiste persoon in en u wordt teruggebeld.

Urine 

Bij het verzoek om de urine na te laten kijken graag uw ochtendurine inleveren voor 10.00 uur. S.v.p. de urine bewaren in de koelkast. U kunt dan na 14.00 uur bellen met de assistente voor de uitslag.

Telefoon/Overleg

Het is mogelijk om voor vragen te bellen met de assistente. Indien nodig zal zij overleggen met de huisarts of praktijkondersteuner. Als u voor 10.30 uur belt kunt u na 14.00 uur dezelfde dag bellen voor een antwoord.

Voor uitslagen kunt u de assistente bellen, de dokter zal u dan terugbellen om de uitslag met u te bespreken.

Voor het maken van een afspraak belt u 0411-672212